ILOVEYOU / (WO)MAN

jag och världens bästa mamma. ♥

(isthatthebestyougot?)

en såndär fin dag som egentligen inte alls är speciell. det känns bra. 
vaknade och åt frukost innan jag gav mig ut i den bitande kylan för en promenad. passade på att åka till farsta för att kolla en grejj men fick besviken åka hem och blev mött av en mamma som skriker "ska vi gå på bio?!". sagt och gjort. johnny bokade biljetter till oss tre och så skulle vi åka, senare dock. däremellan kom mormor och vi böt böcker och gav henne sin födelsedagspresent, kvinnan blir hela sextio år imorgon! lyckan när mormor såg presenten och skrek högt av glädje och tacksamhet samtidigt som hon störgrät (hon fick en tavla av finaste Dado). vi åkte till stan och så skulle vi äta. "om vi åker till södra och bara går rakt fram så kommer vi till medborgarplatsen och där är pizza hut" säger jag. men, vi gick ut fel och johnny vägrade erkänna att vi gått fel, så vi irrade runt i tjugo minuter innan vi hamnade vid skanstull och åkte en station istället. vi åt pizza och gick sedan på bio och kan väl bara säga som så att tystnaden som uppstår när man sitter och tittar på "love and other drugs" är enorm. satt mellan mamma och johnny och så kom shitloads of sexscener, och jag är ungen som inte bryr sig och mamma är mamman som inte bryr sig, men johnny blev lite generad. lagom fint. efteråt sprang jag och mamma fnittrade omkring, fotades i fotoautomater och skrek allmänt. mycket, mycket fint. nu är jag glad.

/ LOVE / LOVE / LOVE /

lyckades hitta världens sötaste (och äldsta) bilder på världens sötaste syskon (samt ett stycke moster!)

/ LÅNA PENGAR /

aprikosfärgade trosor - check
svartsilver tröjklänning - check
svart klänning - check
vargring - check
the playbook - check
persikosaft - check
sushi - check
svarta overkneestrumpor - check

cravings:
stentvättade jeans med hög midja
översize jeansjacka
ljusblå jeansshorts
(jävla jeansjeansjeans)

ENHELLIVSTID / SENARE








-


/ NUMB / NUMB / NUMB /


trött på att alltid vara syndabock. trött på att alltid komma i vägen. trött på att alltid vara felet. 
trött på att alltid komma i andra hand. trött på att leva. trött på att ens försöka sluta sjunga med i den här.

///♥///

ur "meningen med män" av unni drougge.

PIRATE - FRIDAY / motherfucker


PS.

mamma: det är bäst vi sätter mössan på oss. nog för att dado är död, men hade han funnits hade han svurit på oss om vi inte haft mössa. "inte ska ni frysa för min skull". 
så sant.

(IFEELNUMBMOSTOFTHETIME)

vakna. äta. duscha. kissa. sminka. bli rastlös. fixa fotovägg. klä på sig. dansa. åka. 

började gråta i bilen på väg till kyrkan, lite lätt. satt och nynnade för mig själv och försökte att inte märkas. kom fram, först. hoppade ur och snart kom mormors alla systrar med sina män, en av dados kompisar, någon från deras jobb och min morfar med sambo. vi gick, bakom kistan, fram till graven och tittade på när de sänkte ner honom. vi kastade i blommor och viskade adjö innan vi avbröts av mormor som bad om att få gå. så vi gick. 
åkte hem till oss och torkade alla tårar, som vart extrema, och satte oss och fikade. pratade om litteratur, politik, semestrar, barndom, skor, tvätt, mat, resor, drömmar, barn och så vidare. 
jag satt dock mest för mig själv i hörnet och fnissade åt hur min mormor och hennes syskon såg ut. mormor plus alla sina fyra systrar var där, och alla ser exakt likadana ut. förlåt. inte juliana. juliana är för övrigt en av de härligaste människorna någonsin tror jag. hon påpekade att jag har fått hennes skarpa linjer vid hakan och hennes smala läppar. vilket var helt sjukt, för det har jag verkligen. men ändå. 

nu är det över, på riktigt. förjävla skönt. nu ska bara gravstenen skapas och resas så kan jag åka dit och tända ljus.

CRYINGARIVER / FORNOGOOD

imorgon är jag ledig från skolan eftersom jag ska på en begravning. nej förlåt, en jordfästning. det är lite surrealistiskt. imorgon har han vart död i exakt en månad. trettio dagar. i ett normalt liv hade jag träffat honom ungefär femton av alla dessa dagar, om inte mer. men jag antar att livet inte är normalt längre.

WANDERLUST / CUTIT

dagens drömmar är ovan. dagens dans är här.

-

jag vill döda någon. det finns inget nytt how i met your mother avsnitt. fuck.

NANANANANANANANANANANANANA

dagens produktiva: jag städade badrum (i underkläder), målade min syster som en dalmatinvalp/blev själv en kanin, lagade middag, plockade diskmaskin.
dagens fan: läser the most awesome bok ever (lolita - vladimir nabokov) men är för trött för att fortsätta läsa. fuuuuck.
dagens lol: "min pojkvän äter fågel och fisk. så han brukar säga att han bara äter tre f. hahahaha, fattar du?! tre f!"
dagens fuuuuuuck: jag hade matematik. med biljana. själv. jag förstod inget, skulle kunna betala någon för att slå henne, ritade på mig själv och räknade inget. känns fint.
dagens lol nummer två: min psykologilärare påstår typ att eftersom min oidipusfas i livet fuckades upp så är jag naiv, förförisk och väldigt mån om att visa upp mig. jag passade även som deltagare i big brother. så nu vet ni. jag är hon som står naken på bordet i nästa säsong!

nu mår jag illa, har ont i huvudet och luktar klorin. tack världen. 


MOSTBRILLIANT / SHITEVER


GIMMEINTERNET / BITCH

vakna. äta. skratta. dansa. åka buss. komma till jobb.
upptäcker att man knappt kan diska för köket är överfullt, men lyckas ändå. upptäcker snart att det inte finns något nät. dampar. inget jobb men 'ändå ska man vara här i tre timmar. utan nät? nä. messar tony. tjatar om något jävla mobileme. det visade sig att han bara bytt nättyp och glömt säga nåt. nu har jag nät. och därmed musik. herregud.

gårdagens citat: "gud va de är efter  i grekland", tsarapatsanis ♥

GUDVADEÄREFTER / IGREKLAND


drömmer om vingar, svarta läppar och indianfjädrar.

 


MOTHERFUCKINGHOORAY

dagen kan sammanfattas i ett ord: polen. ♥

FEBERDRÖMMAR

jag hatar feberdrömmar. man vaknar och mår illa och kallsvettas och får panik. och så var hela natten.

alla klasser på östra skulle sova kvar på skolan under natten och under hela drömmen blinkade strobelights och det var massa olika färger överallt. samuel sprang runt i kalsonger och skrek på människor, askur piskade folk med sitt hår och mer, amanda stod mest och skrek och alla andra stod överallt och kräktes. jag fattade ingenting alls för allting snurrade, hela tiden. vaknade och kände mig åksjuk, för att somna igen och fortsätta drömmen med att elina stod och skrek att hon ville bli av med oskulden och hon som hoppade ut genom ett fönster och en annan brud som försökte ligga med med han som amanda tror heter alexander. allt, nu i efterhand, är jättekul. då mådde jag mest illa. 
vaknade och drömde om att jag, mormor och dado (!) åkte runt i sverige och undersökte massa fina hus. de köpte en hund och vi åt massa frukt och pratade om liv, och död. till och från så blinkade allt och den gamla drömmen hoppade in för att fortsätta och sedan avbrytas av dado. 

jag hatar feberdrömmar som inte betyder något alls.

judyneverfeltsogood / exceptwhenshewassleeping

jag är uppenbarligen för fin för denna värld, eftersom någon långsamt försöker döda mig inifrån. 

det gör ont i: rygg, ben, axlar, armar, huvud, mage, knän, armbågar, skuldror, nacke, höftben. till och från blir jag även illamående och det känns som att någon sticker en kniv in i min högra skuldra då och då. om jag står upp blir jag snurrig och får ännu kraftigare huvudvärk. 
utöver detta är jag: arg, ledsen, deprimerad och fnissig av trötthet. 
varför känner jag såhär: jag mår illa när jag äter och kan knappt sova eftersom allt jag tänker på är att jag mår dåligt.

TYSTADENSOMUPPSTÅR / NÄRAMANDAHÄRMARDINOSAURIEN


-

dagens tankar:
- att sy om min ljusrosa monkikjol. lite kortare. för att vara i rätt längd på mig måste jag ha den precis under bysten, hur kul? 
- kan inte människan bara sluta få mig att gilla honom. sluta nu för i helvete.
-

- LIKE - A -LONLEY - LOVER -

+ att vakna med en låt på hjärnan det var en liten evighet sedan man hörde. nynnar nu på crystal castles-untrust us alltså.
+ började titta om på skins för två dagar sedan. snart klar med säsong ett.
+ idag ska jag köpa byxor. förhoppningsvis. igen. herregud, vart är jag på väg?!
+ träningsvärk. så himla mysigt. axlar, baksida lår, armar och mage. ajajaj. jävla cirkelfys.
+ att vår lärare skickade ner hela klassen igår för att studera vår skolas entrédörr.

- how i met your mother. vart är senaste avsnittet?! varför kan de inte bara släppa det?! sluta!
- jag är sjukt sugen på yoghurt. villhanu.

ALL - THAT - HAIR

>
nytt hår efterlyses. lite längre. lite rödare. lite mer flätvilligt. tack.

HELLO / WEAREFROMTHEPAST

fick ett usb fulladdad med bilder idag, samtliga tagna av amanda bjuvgård. 22/12-10 samt 5/1-11.

(ALLIWANTISRONALD)


vet du varför jag är så upp över öronen förälskad i ron wealsey? det är inte bara den där pinsamma tafattheten eller faktumet att han har rött hår och fräknar. inte ens att han har världens bästa humor och alltid får mig att trilla av stolen av skratt eller har enorma fötter. nej, det är inte ens så att han är världens bästa för att han har världens fulaste mössor och tröjor som hans mamma stickat eller att hans familj är så enorm att man aldrig kommer ha pressen på sig att skaffa egen familj - hans enorma räcker.
den främsta anledningen till min kärlek är rätt enkel: ron weasley finns inte på riktigt. han är fiktiv. det gör ont som fan, men det är så skönt. för vem fan vill ha en riktigt kille? jag har flera runt mig. 
en som inte ens kan hälsa, en som är ledsen men inte kan berättar varför, en som gillar en tjej han borde hata, en som inte ens vet om han gillar en tjej, en som inte finns på riktigt och som konstant blir glömd, en som vägrar prata med en men som alltid ska le och skratta till en, en som brukade vara snygg men idag undrar man mest vafan man tänkte på, en som försöker göra en avundsjuk, en som aldrig hör av sig, en som man ser på tåget ibland och som förföljer en, en som man snabbt går förbi. du förstår va, de finns där. en hel del. men vem orkar?

AKISSWITHAFIST / ISBETTERTHANNONE

väldigt trött på att konstant bli uttnyttjad. jag har liksom inte tid för det här. huvudet är på en helt annan plats. en begravning som planeras, en styvpappa som ska flyttas ut, en blodin som försöker sänka en, ett as som lyckas. 
det går inte riktigt att andas, det går inte riktigt att tänka, det går knappt att överleva.
på något sätt är jag syndabocken. varför? fråga inte mig, jag vet inte. fråga alla andra. alla de där ute som anklagar, spottar, pekar, skriker, gnäller och tror. de som säger "jo" fastän svaret är "nej". det går inte mer. 
ge mig piller och jag väljer död. jag är trött på känslor. att känna. det gör bara ont. härhärhär. ont. överallt. helajävlatiden. fanfanfan. och sen han. som är så himla fin och som jag ska släppa taget om. han som inte längre gillar att han finns. åhherregud vad har du ställt till med?! det går inte mer. jag har inget utrymme. jag kan inte andas.

IFYOURETOCOOL/FORSCHOOL

the last time I wore skates, they had barbies on them. / whip it.


THISISNOTAPERVERT/STORY

tystnaden som uppstår när micke sundh frågar om. . eh ja. not cool.

duärsåvacker/självärjaglitesöt


HEJSKOLAN/IDAGHATARJAGDIG

så som i att återvända till skolan och fnittra ihjäl sig på sin första psykologilektion ever. 
"beskriv dig själv med tre ord" - way too awesome. 
"vad har du för förväntningar på denna kurs?" - inga.
ja, jag känner lite att jag kommer faila i lärarens ögon. det är okej. 

ps. snälla du. sluta titta på mig som om du är min avdunsjuka pojkvän, allt blir så himla mycker svårare då.

TILL/AMANDA

we can do it.

GETINSIDEMYLONLEYCLOSET/PLEASE

lite lätta cravings från monki.

ILOVEYOU/MOMMY

idag när jag kom hem så hade mamma på sig en svartvitrandig tröja. jag sprang raskt in på rummet och satte på mig en exakt likadan outfit, vilket resulterade i bilden ovan. jag och mamma, så tjusigt!

dagen spenderades med att jobba lite (aka titta på how i met your mother), hyra filmer, titta på alla tre filmer med mamma och johnny samt äta pizza och godis och själv dricka två liter cola. när vi skulle paxa vilka ahlgrensbilar vi ville ha blev det lite töntigt. jag utbrast att de vita är mina, varpå mamma och johnny skrek i mun på varandra. johnny ville ha rosa, mamma gröna. problem solved.

TOP SKINS

                       





1. James Cook, andra generationen
2. Chris Miles, första generationen
3. Cassie Ainsworth, första generationen


1. Chris och Cassie, första generationen
2. Cook och Naomi, andra generationen
3. Maxxie och Anwar, första generationen


1. Pandoras avsnitt, säsong 3 / Everyone avsnittet, säsong 3
2. Chris avsnitt, säsong 2
3. Cassies avsnitt, säsong 1


1. när JJ, Cook och Karen dansar till "can't get you out of my head", säsong 4
2. när Chris blir utlåst och får gå naken till skolan, säsong 1
3. när Anwar räknar upp Hugh Grant filmer under sexakten, säsong 2


1. "I smile a lot, and people smile back. It'c congtagious, like a lovely sort of gonnorhea" - Chris Miles.
2. "Michelle would never, ever fuck a horse" - Sid Jenkins
3. "Sidney, are you gonna tell me what's going on? It's like a fucking episode of the O.C in here" - Chris Miles


i(obviously)writeprettycrappy

Gårdagens konstaterande: fastän november och december var år tvåtusentios rövhål så är de allra finaste bilderna därifrån.
Dagens konstaterande: fuck, jag skulle ju göra historiauppsatsen under jullovet.
Gårdagens fuck: irene mailade om att jag inte lämnat in naturkunskapen. vafan, mitt internet var ju dött. det hälsade jag ju henne. sluta stalka.
Gårdagens thisismylife: hur många brukar prata om olika begravningsbyråer och vad som kan serveras som cermonifika med sin mormor medan ni shoppar?

MITTLIVBÖRJAR/DÅ

(den tjugosjunde januari kommer en ny säsong. en film kommer i sommar. jag har något att se fram emot.)

DETHÄRÄRENRUBRIK

igår valde jag och amanda att shoppa loss ingredienser i västerhaninge samt att växla in mynt där, så nu är jag 650 spänn rikare i sedlar. kachiing. vi bakade kakor, muffins och annat trams för att senare ha kalas. jag har nog världens finaste vänner. allvarligt talat. "tystnaden som uppstår när man glömt william på perrongen"♥. vi fikade, lekte med bob och kramades i min säng innan vi drog ut och åkte pulka/blev mulade av ludwig i två timmar och blev förfrusna. sedan sprang alla omkring halvnakna hos mig och jag hade avtryck av samuels blöta kalsonger i min säng i flera timmar. och just det: amanda blev orangehårig av blekningen. hihihi. 

gårdagens bästaste, made by ludwig once again: det är ungefär 7 centimeter kallt. 
tycker nog att 2011 är ett väldigt fint år. 

(idag färgade vi mer av amandas hår, jag har färgat mitt hår, jag har ätit massa onyttigt hos mormor och vunnit över amanda i alfapet. suck on that)

THISIS/AFUNHOUSE

bild ett: ludwig håller kameran stadigt.
bild två-sju: vi hade kakkalas hos mig. sen bodde vi i min säng, förutom elina som hängde med min syster.
bild åtta: jag blekte amandas hår när alla gått. det räckte inte med bara en. hihi.

WELLSPENTMONEY

en klänning, ett läppstift, två halsband, två trosor samt en kalender rikare. fin första shopping. 
dagens ord: BHpyjamas. ♥

-


IBELIEVEINNARGLES


todays thought: I wanna live in a magical world. . .

1/1-11

åh. igår (jeez det är redan dag två av det nya året) såg vi aldrig solen. det var mest häng i amandas soffa, titta på elina som sover, själv sova, se på urusla filmer och äta frukost vid halv tre som gällde.

dagens (läs gårdagens) konstaterande: detta är året vi blir arton och börjar tredje året på gymnasiet. 
senaste vetskapen: jag känner någon som är 3% invalid.
gårdagens bästa: mammas kompis joachim (som jag valde ut att bli min extra pappa en gång för jättelänge sedan för att han är proffsfotograf) blev misshandlad på nyårsnatten. detta är ju inte alls kul, men anledningen till att det är bästa är: han har laddat upp en bild på facebook där han visar hur sönderslagen är och han typ. . ler. ler ett joachimleende och jag började asgarva. mitt i allt blod - ett leende. hooray!

NEVERCOMEAGAIN / AUREVOIR

firar nyår med att: åka fem olika bussar, tappa känseln i samtliga tår, äta något som ser ut som kräks men smakar ananas, dricka allt vi kom åt, springa runt i ett stängt tumba centrum, se på filmer och sjunka i meterdjup snö vid en lekplats precis vid tolvslaget. hejdå pissåret 2010.

RSS 2.0