precis som alla andra tisdagar


jag lekte att mina fingrar var harry potter & lärde återigen amanda att vika hiroshimafåglar.
sen busade vi i speglarna. bilden på tiffany är läskig för, det syns inte, men ena halvan är ju bara en spegelbild.

national draw a mustache on your finger day

min är både skev och sne men ack så bedårande after all.

Les temps sont durs pour les rêveurs

han stod alldeles nära utan att man märkte av och andades varmt i ens nacke.
kikar åt sidan, blir förvånad, skriker högt inombords av lycka och lite tystare på riktigt för uppmärksamhetens skull.


för jag slår vad om att din hud smakar bättre än persikothé med socker i.

på stan med mormor

till stan med mormor idag. det är fint. hon trodde tåget skulle gå femtio, men det gick liksom fyrtiotre. förlåt mormor att jag verkade lite irriterad i början där, men du går inte snabbt med din lilla rullator så jag visste ju inte om vi skulle hinna när du kom där vid trettiofem. men vi hann. precis. 
vi gick lite på åhlens, sedan till bion. fan va jag hatar sergelbions hiss. det tog, jag överdrivet inte, tio minuter för den att dyka upp. sedan har människor ingen som helst respekt för äldre, så ingen ville flytta sig när hon skulle komma förbi. vi gick iaf och såg sebbe. filmen i sig var bra, men lite för snabb i vissa sekvenser och alldeles för seg i andra. ingen verkade gilla filmen och flickorna bredvid mig var max tolv så jag förstår att de hellre pratade än tittade, det kan ju vara dumt att se en svår film när man är liten och blond. 

det jag skulle komma med var min förkärlek till vardagshjältar.
vi steg på tåget, en 40+ man sätter sig bredvid mig vid södra station, och helt plötsligt skriker min mormor till "rör inte min rullator". något väldigt tjusigt, och väldigt påtändt, hammarbyfan hoppar på, drar ut hennes rullator och springer. farbrorn bredvid mig springer efter. mormor håller i dörren. sen sätter hon sig ner och skakar lite. 
farbrorn kommer i alla fall tillbaka med mormors rullator och sen pratar vi glatt med honom om filmen och kriminaltitet tills han stiger av i skogås. 
det jobbiga är att rullatorn kostar inget, mormor får dem gratis. hon behöver dem dessutom bara om hon går längre. plånboken hade hon bredvid sig och det som låg i den var fem mcdonaldspajjer. inget mer. men det var fint.

min förtjusande mormor

det är vår!

det är vår. jag skiter fullständigt i att det snöar för det har vart solsken och plusgrader nu i tre dagar. så lite regn för ingen skada. och på torsdag ska jag skratta med amanda och tänka att "gud så bra livet är när andra har det surt och inte jag" och äta glass. punkt slut.

för övrigt så läste jag återigen lite harry potter för lilla brodern, och för varje sida så kommer kärleken till ronald weasley tillbaka. det går inte att glömma denna magnifika man. han är helt enkelt underbar. 

och nu ska jag återigen sätta på mig baskern och tralla ut i lite dystert regn (obs! läses snö!) för att gå på bio med min mormor. ja fråga inte. 
hennes kommentar var att hon inte vart på bio på tjugo år och eftersom hennes man inte ställer upp så gör jag det. för jag är fin.

even artichokes have hearts

le fabuleux destin d'amélie poulain

östra gymnasiets finaste brudar

amanda, malin, elina, tiffany

RSS 2.0